1.000 alumnes amb RecerCaixa!’

0
RecerCaixa!'
RecerCaixa!'
RecerCaixa!'
RecerCaixa!’

Al costat de científics

Un total de 976 alumnes de cinquè i sisè de primària de centres escolars de Catalunya participaran en la tercera edició de ‘Investiga amb RecerCaixa!’, que proposa que els estudiants portin a terme un treball d’investigació durant el curs vinculat amb diferents projectes, actualment en curs a Catalunya, amb el suport dels investigadors.

Els investigadors participen voluntàriament en la iniciativa i formen part del programa d’excel·lència RecerCaixa, impulsat per l’Obra Social La Caixa en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (Acup), han informat les dues institucions en un comunicat.

Tant el nombre de centres com d’estudiants ha incrementat en relació amb l’edició anterior, i ha passat de 18 a 19 centres escolars i de 623 alumnes a a prop de 1.000.

Dels 976 alumnes que participen en aquesta tercera edició, 752 procedeixen d’escoles de Barcelona i província, 102 de l’àrea de Tarragona, 71 de Girona i 51 de Lleida.

Els temes sobre els quals els nens faran els treballs estan vinculats amb projectes en els quals actualment estan treballant els investigadors que els donaran suport, i aborden qüestions tant de l’àmbit de la salut pública com de les ciències socials o la robòtica.