100 pilots gaudeixen del Motocròs a Vallgorguina

0
100 pilots es van aplegar al circuit de Vallgorgina
100 pilots es van aplegar al circuit de Vallgorguina

La segona cursa de Motocròs de nens de la temporada, era puntuable pel Campionat Provincial de Barcelona 2016

El circuit de Motocròs de Vallgorguina va acollir la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens 2016.

Sota l’organització del MC Sant Celoni, el circuit de Vallgorguina, en unes condicions espectaculars, va reunir un total de vuit categories: MX 125 2T, MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil, MX Fèmines, MX Sots 18 4T.

La primera màniga del dia, conformada pels pilots de 125 2T/ Sots18 i Fèmines, va ser un pèl accidentada, ja que des d’un inici, un parell de topades amb diversos pilots implicats, com Ahumada, Riquelme, i més tard, Fontanals i Millán, van condicionar força les primeres posicions.

Després de l’inici mogut, els espectadors vam poder gaudir d’unes curses impressionants, on Gervasio Cañas va dominar la categoria 125 2T, realitzant també el millor temps de la cursa. Roberto Otero va finalitzar segon, mentre que Alex Soler va completar el podi de 125.

Pel que fa a la categoria Sots18, la victòria final va ser per Alex Canals, que va completar una magnífica cursa, sempre intentant seguir el ritme de Cañas. Van completar el podi de Sots18 Pol Guardià i Pol Navarro, segon i tercer, respectivament.

La imparable Adelina Rodríguez va dominar de dalt a baix la categoria Fèmines, per davant de Mariona Valero i Aida Calero.

Pel que fa les categories dels més petits, 50cc, es van veure unes lluites espectaculars entre Pau Alsina, que va ser primer, i Salvador Pérez, segon. Bruno Miró, va finalitzar la carrera en tercera posició. Pau Magrià va ser el gran dominador de la categoria MX65, seguit de Víctor Puig, i Arnau Garcia, qui va haver de suar de valent per superar una esplèndida Daniela Guillén.

A MX85 Cadet, un esplèndid Oriol Oliver, marcant temps d’autèntic crack, a l’alçada dels primers classificats de Sots18 i 125 2T, es va endur la cursa de Vallgorguina. Òscar Corominas va acabar en segona posició, mentre que Arnau Lledó va ser tercer.

Finalment, Gerard Congost va ser l’autèntic protagonista a MX 85 Juvenil. Al podi el van acompanyar Guillem Farrés i Marc Pamias.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens tindrà lloc al circuit de Rufea, el pròxim 1 de maig.

Podeu consultar les classificacions aqui