El Morabanc Andorra cau a la pròrroga contra el Rio Natura Monbús | Diari Català
El Morabanc Andorra cau a la pròrroga contra el Rio Natura Monbús | FOTO: sport.es

El Morabanc Andorra cau a la pròrroga a la pista del Rio Natura Monbús amb una cistella de Wacznyski a l’últim suspir

El Morabanc Andorra cau a la pròrroga contra el Rio Natura Monbús tot i aconseguir forçar el parcial extra aixecant un desavantatge de 13 punts en el tercer i l’últim quart. A set segons pel final de la pròrroga, Víctor Sada aconseguia posar un punt per sobre l’Andorra; però l’equip gallec aconseguiria una cistella agònica gràcies a una penetració de Wacznyski que serviria per sumar una victòria que acaba amb la ratxa de quatre derrotes consecutives dels de Santiago.

El conjunt del Principat va començar el partit amb molt bon ritme, fet que els va posar amb un avantatge de vuit punts al primer quart. No obstant, Wacznyski va iniciar una remuntada que culminaria en el segon parcial, que va acabar amb l’equip gallec dominant el marcador nou punts per sobre abans d’anar al descans.

La segona part va començar amb els homes de Santiago igual d’encertats que als dos primers quarts. Wacznyski seguiria quallant una gran actuació que el va dur a ser el màxim anotador del partit amb 30 punts. Tot i anar per darrere amb un marcador de 70-57 al tercer quart, el Morabanc Andorra va aconseguir empatar el partit i forçar la pròrroga amb empat a 88, que acabaria perdent en l’últim moment.