112 metres d’altura a Ferrari Land

0

La muntanya russa de Ferrari Land serà la més alta d’Europa

No s’obrirà fins al 2017, però de moment ja ens van marcant el camí perquè puguem seguir els passos de desenvolupament del primer parc temàtic a Catalunya i Europa dedicat a una prestigiosa marca de cotxes. Primer va ser Abu Dhabi i ara és Tarragona, al costat de PortAventura, però la veritat és que Ferrari va expandint la seva marca de noves formes. L’última és el Ferrari Land que sembla tenir bon ritme de construcció per prometre emocions fortes.

Un dels principals punts forts d’aquest nou parc temàtic és sens dubte la seva enorme muntanya russa, la qual s’ha definit com la més alta d’Europa amb els seus 112 metres d’altura, superant al Shambala que va ser construït recentment a PortAventura.

Les imatges que ens proporciona Ferrari Land del procés de construcció són impressionants. Amb vista d’àguila gràcies a l’enregistrament d’un Dron, podem veure escenes espectaculars que mostren la poderosa altura de l’atracció. Per sota d’ella tot queda reduït al minúscul i imaginar com els trens pujaran i baixaran fins a allà dalt de forma totalment vertical, ens posa els pèls de punta.

Aquesta muntanya russa es veurà des de molt lluny per ser la representació perfecta de l’espectacularitat d’aquest parc temàtic. Potser no serà tan gran com el d’Abu Dhabi, però amb atraccions com aquesta, no estarà gaire lluny. A més, també es vol reencarnar el que sent un pilot de Fórmula 1 dins del seu monoplaça i, per això, oferirà una acceleració de 0 a 180 km/h en només 5 segons, la qual cosa suposa una força d’acceleració de 1,35 G. I tot això en una posició completament vertical tant en la pujada com en la baixada. Sens dubte, serà difícil perdre’s-ho.