Els manresans busquen la cinquena victòria a l'ACB
L'ICL Manresa visita Sevilla aquest migdia @basquetmanresa

El ICL Manresa viatja a Sevilla per aconseguir la setena victòria de la temporada, el que suposaria la millor primera volta des del 2012 

El ICL Manresa busca a San Pablo la setena victòria del curs després de perdre “in extremis” la setmana passada contra el Bilbao Basket al Nou Congost. Els manresans sumen quatre derrotes consecutives, però mantenen un coixí amb la zona baixa de la taula que els permet respirar encara amb tranquil·litat.

El rival dels del Bages serà un Baloncesto Sevilla que porta només cinc triomfs a la lliga, però que a casa es mostra com un equip més sòlid, havent guanyat a Unicaja i fa dues setmanes al FIATC Joventut en un partit amb dues pròrrogues. Els de Luis Casimiro, que podrien incorporar pròximament al suec Ludde Hakanson, tenen a Bamforth y Balvin com a referències a l’atac.

Una notable primera volta

Els d’Ibón Navarro busquen consolidar la millor primera volta desde la temporada 2011-2012, quan van aconseguir vuit triomfs. Al 2012-2013 només en sumaven dos, a la 13-14 sis i l’any passat quatre. En cas de guanyar a Sevilla obtindrien la setena victòria del curs.

 

12.30h | Baloncesto Sevilla – ICL Manresa

Quintets inicials

Baloncesto Sevilla.- Scott Bamforth, Berni Rodríguez, Ladontae Henton, Bostjan Nachbar i Ondrej Balvin.

ICL Manresa.- Milos Milisavljevic, Rusian Otverchenko, Chase Simon, Juan José García i Dejan Musli.

Àrbitres: Pérez Pérez, Sánchez Montserrat i Martín Caballero.

Pabelló: San Pablo.