Aquest Honda NSX és la primera unitat que ha sortit de producció

Diuen que Estats Units és la terra dels somnis i on res és impossible, però sovint es superen les expectatives amb certes coses que no ho pensaves. Un exemple és el nou Honda NSX que ja està a la venda al país americà sota el nom d’Acura NSX i que torna per reviure el mite que tanta història ha escrit en el món de l’automòbil.

I per celebrar aquest retorn, la marca ha tret a subhasta la primera unitat que ha sortit de producció, i ja ha estat venuda per un preu de 1,2 milions de dòlars (1,1 milions d’euros), una xifra totalment desorbitada però que escenifica el mite que signifiquen les sigles NSX. Si tenim present que el preu de partida per al mercat estatunidenc és de 156.000 dòlars, estem parlant que el preu d’aquesta subhasta de la primera unitat ha multiplicat per vuit el preu inicial, realment un bon negoci comercial.

I és que tenir la primera unitat del renovat icònic model pot significar molt, sobretot per aquells que sempre han admirat la primera generació. Segurament aquest nou Honda NSX no arribi a tenir mai la mateixa popularitat, però el nom és el que és i això no ho canvia ningú.

L’afortunat comprador d’aquesta primera unitat ha estat Rick Hendrick, propietari de Hendrick Motorsports i fundador de Hendrick Automotive Group. Sens dubte aquest home és un autèntic col·leccionista de primeres unitats ja que al seu garatge també hi guarda el primer Chevrolet Corvette Z06 del 2015, així com les quatre primeres unitats del Corvette 07.

La part més noble de tot això és que els diners no se’ls queda la marca, sinó que van destinats a una organització benèfica, un plus més que dóna sentit a aquesta iniciativa amb l’Honda NSX com a principal protagonista.