El Fraikin Granollers rep aquest diumenge al Magdeburg amb esperit de revenja després de caure fa una setmana a Alemanya

El Fraikin Granollers va lluitar fins a final contra el Magdeburg, però va cedir davant la superioritat del conjunt alemany. La derrota no va ser l’única nota negativa de la trobada per a l’equip català, que a més va perdre a Valadão per lesió a la primera meitat.

Arribat a l’equador de la fase de grups, el Magdeburg encapçala la taula del grup A de la Copa EHF, invicte, mentre que el Granollers és tercer amb dos punts, per darrere del Dinamo de Bucarest, que va treure un empat de la pista d’Aalborg.

Per tant, el partit d’aquest matí és trascendental pel futur del conjunt de Carles Viver a Europa. L’esperit de venjança, molt present.

 

Fitxa tècnica

Fraikin Granollers.- Bombóm Almeida; Marc García, Ferrer, Solé, Resina, Valadao, Zeba Pacheco, Sastre; Teixeira, Porras, Blanxart, Arnau García, Pérez i Figueras.

Magdeburg.- Green; Bagersted, Grafenhorst, Bezjak, Weber, Damgaard, Zelenovic, Quenstedt; Musa, Haass, Schöngarth i Lemke.