131 punyalades després, demana perdó per la mort a Torrox

0
131 punyalades després, demana perdó - Diari Català
L'acusat declara davant la justícia

L’acusat de matar a la seva parella amb 131 punyalades demana perdó i diu no recordar com ha passat

L’home acusat de matar l’exparella, la directora del Museu de Nerja, amb 131 punyalades, ha demanat aquest dilluns perdó a la família i amics de la difunta i a la societat pels fets i ha expressat el seu rebuig “a aquests delictes” i el seu “penediment”. Ha dit davant del jurat popular no recordar com van passar els fets, tan sols que va respondre a un suposat primer atac d’ella.

La Fiscalia i l’acusació particular, que representa el germà de la víctima, acusen l’home per un delicte d’assassinat i altres de maltractaments habituals, sol·licitant inicialment 28 anys de presó; mentre que la defensa considera que es tracta d’un homicidi i demana l’internament de l’home en un centre psiquiàtric durant tres anys per trastorn mental i consum de substàncies.

Els fets van passar l’agost de 2014 a Torrox (Màlaga). Les acusacions, entre les quals està també la Junta d’Andalusia, sostenen que l’home va discutir amb la víctima, la va copejar amb una ampolla, la va deixar atordida i la va arrossegar fins al bany, on la va apunyalar  131 vegades. A més, assenyalen que ja havia tingut altres reaccions “violentes” durant la relació.