Festival Zoom Igualada | Diari Català
Foto: Zoom Festival

Del 25 al 29 de Novembre arriba 13a edició del Zoom a Igualada

Del 25 al 29 de novembre torna una nova edició del Festival Zoom, el festival Internacional de Ficció per a televisió, a Igualada (Barcelona). Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món.

La inauguració de la 13a edició del Zoom festival serà el proper dimecres 25 de novembre a les 20.30h al Teatre Municipal l’Ateneu, i hi tindrà lloc l’estrena en primícia del film Fassman, l’increïble home radar, de Joaquim Oristrell, que comptarà amb la presència de membres del repartiment de la pellícula.

D’altra banda, la cloenda i el lliurament de la resta de premis del Zoom serà el dissabte 29 de novembre a les 21.00h al Teatre Municipal l’Ateneu. Prèviament, a les 18h, es projectarà un capítol inèdit de la sèrie Merlí, amb la presència dels protagonistes de la sèrie i de l’equip tècnic.

La Xirgu (Espanya, 2015) de Sílvia Quer; Habitaciones cerradas (Espanya, 2015) de Lluís Maria Güell; Res no tornarà a ser com abans (Espanya, 2015) de Carol López; Peter Pan Man (Holanda, 2015) de Michiel Ten Horn; Clara Immerwahr (Àustria-Alemanya, 2014) de Harald Sicheritz; Des roses en hiver (França, 2014) de Lorenzo Gabriele i The Outlaw Michael Howe (Austràlia, 2013) de Brendan Cowell seran les pellícules que formaran part de la secció oficial d’aquesta edició.