15 per cent de la humanitat són descendents dels Anunnaki?El misteri del desconegut origen genètic de la sang Rh negatiu

No existeix una explicació científica sòlida quant a com o per què es va produir la sang Rh negatiu. Es presumeix que és el resultat d’una mutació a l’atzar. T’has sentit alguna vegada que eres rar o diferent dels altres?

Pot ser a causa del seu ADN… 85% dels éssers humans tenen el gen del mico (RH positiu) i el 15% té (Rh negatiu) i tal vegada tenir un gen aliè a nosaltres. Persones amb sang Rh negatiu es caracteritzen per un CI més alt, la visió sensible, les temperatures més baixes del cos, sensibilitat a la calor i la llum solar, l’energia psíquica, la capacitat per detenir els rellotges i aparells elèctrics i tenir vèrtebres extra. Aquest article explora la possibilitat que van ser criats com una raça d’esclaus per al treball, ja que el 97% del nostre codi genètic està desactivat, amb només el 3% es va anar perquè puguem sobreviure.

El 85% dels humans amb sang RH positiu van ser creats per ser esclaus dels Anunnaki i el 15 % dels humans són descendents dels Anunnaki?

El grup sanguini RH negatiu és d’herència ANUNNAKI?

Dels tipus de sang humana, O és el més comú. És un tipus de sang universal. Tipus de sang es desglossen en dos grups, negatiu i positiu. Això es diu el factor RH. El factor RH és el Rhesus (Rh com el del mico) Factor de sang. Si la seva sang dóna positiu per això, vostè té el factor en la sang. Si el resultat és negatiu, vostè no té el factor en la sang. El factor Rh és una proteïna que es troba en la sang humana que està directament relacionat amb el mico Rhesus.

Quan el tipus de sang s’hereta dels seus pares, se sap que aquest element factor de la sang és la característica humana o animal més consistent.

Hi ha molt poques aberracions. Rares vegades canvia.

La majoria de les persones, al voltant del 85%, tenen sang Rh positiu. Això podria donar suport a la idea que els humans van evolucionar o es van derivar dels Primats. 15% dels éssers humans té sang Rh negatiu. Si el tipus de sang és un dels menys de característica humana mutable, d’on ve el RH negatiu? Aquesta pregunta té intrigat als científics durant anys. Existeix certa evidència que suggereix que el grup sanguini RH negatiu pot haver aparegut fa uns 35.000 anys. I l’aspecte era regional i semblava, al principi, estar connectats amb certs grups / tribus de la gent (VN: L’autor ha de dir que “el 15% dels éssers humans tenen la designació Rh negatiu i el 85% tenen el RH. Designació positiu. “El fet és del 85% positiu, molts, tant com el 60% té un sol allel d’almenys un dels pares. En altres paraules, no són els” designats RH positiu “que tenen tots els trets de negatiu, perquè Tenen una allel d’un pare que els fa RH negatiu en la realitat, però també tenen RH positiu amb trets per la mateixa raó.).

En el Nord d’Espanya i sud de França és on es poden trobar algunes de la més alta concentració del factor RH negatiu al poble basc. Un altre grup original van ser les de l’Est Jueu / orientals. En general, al voltant del 40 – 45% dels europeus té el grup Rh negatiu. Només al voltant del 3% dels afrodescendients i el 1% de descendent americà asiàtic o nadiu té el grup Rh negatiu. A causa dels nombres europeus més grans, és una aposta segura que era on es va introduir en el codi genètic humà. Podria això ser també on es va introduir el Caucas? És la introducció de raça caucàsica relacionada amb el factor RH-sang.

Si el factor Rh negatiu és una presentació “normal” de la sang, llavors per què hi ha un problema quan una mare del grup sanguini RH negatiu dóna a llum a un bebè de grup sanguini Rh positiu? Aquesta malaltia hemolítica, en realitat és una reacció al·lèrgica, pot causar la mort quan els dos grups sanguinis diferents es barregen durant l’embaràs. Quan les substàncies antigènica ataquen el grup sanguini negatiu pot destruir les cèl·lules de la sang. Llavors, per què el cos humà produeix antígens a aquest tipus de sang? És extraterrestres el grup sanguini?

L’única vegada que això ocorre en la naturalesa és, com un exemple, quan rucs i cavalls es creuen per produir mules. Això no és “natural” perquè la naturalesa, faria que aquests animals mai es creuen. Només amb la intervenció d’algú podria fer això. Va haver-hi un encreuament de dos humans com a éssers, similars però genèticament diferents?

Les persones amb grup sanguini RH negatiu tenen certes característiques que semblen ser comunes entre la majoria. Heus aquí una breu llista dels més comuns.

 1. ¨ Vèrtebra extra.
 2. ¨ Superior CI mig
 3. ¨ Visió més sensible i altres sentits.
 4. ¨ Baixa temperatura corporal
 5. ¨ Pressió arterial Superior
 6. ¨ L’augment d’ocurrència de les habilitats psíquiques / intuïtius
 7. ¨ Predominantment blava, verda o els ulls Hazel
 8. ¨ Vermella o pèl vermellós
 9. ¨ Ha augmentat la sensibilitat a la calor i llum solar
 10. ¨ no es poden clonar
 11. ¨ Alien Abduction i altres fenòmens inexplicables.

La sang Rh negativa, la qual cosa no sembla que es va originar a la terra, pot arribar a ser un factor important per demostrar la humanitat és un híbrid. No és tota la resposta, però és una clau per desbloquejar el trencaclosques genètic del nostre patrimoni. Factors tissulars també demostraran ser molt revelador. Ara, els científics són capaços de determinar els factors tissulars de 5000 anys en mòmies antigues. Podria alguna d’aquestes mòmies ser els antics astronautes? Per què aquestes mòmies es conserven bastant bé per a nosaltres per analitzar els seus factors de sang i teixits?

Podria haver-hi un missatge en els factors genètics de les mateixes mòmies?

Hi ha un fet interessant que es troba en el llibre “radiografiar dels faraons” de James Harris i Kent Weeks, 1973 (Scribners). En radiografiar la tomba de Makare, alta sacerdotessa de Amón, es va trobar que l’infant enterrat amb la seva etiqueta Príncep Moutenihet era en realitat un babuí hamadryas femella. Un examen de Makare va mostrar que ella havia donat a llum poc abans de morir. Podria haver donat a llum al babuí oposat amb ella? Per què una altra cosa podria haver estat enterrat amb ella? Una reculada genètica?

La recerca ha demostrat que la majoria de les persones amb poders psíquics també tenen sang Rh negatiu. La majoria dels remeiers psyphic i religioses també tenen aquesta sang. Curiosament, molts dels quals realitzen recerques sobre la teoria dels antics astronautes i altres fenòmens també tenen sang Rh negatiu.

Erich von Daniken té sang Rh negativa i una set de la veritat. Brad Steiger també té sang Rh negatiu. El seu nou llibre “Déus d’Aquari” considera aquesta possibilitat. Robert Antone Wilson, autor de “Illuminus“, també té aquesta sang. Hi ha molts altres massa nombrosos per enumerar-los aquí.

Per què hi ha un percentatge tan gran de negativa en aquests camps inusuals? Podríem tenir un vague record del qual estem buscant? S’ha dit que una pregunta no es fa fins que es conegui la resposta.

Llavors, què significa això? Què es pot concloure?

L’aparició de sang Rh negatiu no va seguir el camí evolutiu habitual. De fet, l’evolució sembla ser descartat com a possible causa de l’anomalia. S’ha demostrat que la sang és la que menys probabilitats de mutar. No hi ha altres mutacions de sang. La introducció del tipus de sang Rh negatiu no era una part natural de l’evolució humana.

Això seria donar crèdit que el factor RH negatiu va ser introduït des d’una font externa. Podria la font sigui d’humans com a éssers d’un altre planeta? O tal vegada som tan aliens com són, en el qual, som un producte de la seva manipulació i interferència. Podrien haver vingut aquí i manipulada forma de vida ja present a la terra per crear a l’home modern?

Molts textos antics, entre ells, la Bíblia, donen suport a aquesta teoria. Moltes històries en els textos antics, especialment els textos precristians, diuen sobre una carrera que des dels cels a la terra va venir. I va crear a l’home a la seva imatge. L’home els va veure com Déu, vivint una vida llarga i fent miracles. Volar al voltant en els vaixells del cel i disparant foc i crear auges ensordecedor. Els éssers humans van veure com aquests déus van construir cases grans i glorioses i van crear belles ciutats per si mateixos. Des del punt primitiu de l’home de vista, eren déus.

Però això va ser el punt de vista de l’home primitiu.

Qui eren els déus? Les històries antigues ens diuen molt sobre aquests déus. Ells, òbviament, tenien tecnologia capaç de viatjar a l’espai i el transport aeri avançat. Ells sabien de l’aviació, la metal·lúrgia, l’univers, l’evolució còsmica, la medicina i la genètica evidentment. Ells sabien de l’energia atòmica i les armes i les van usar. Evidència d’això es pot trobar a la Terra. Ells sabien de l’agricultura i com crear grans més nutritius i altres aliments bàsics. Tots els grans bàsics que els humans depenen per a aliments s’han decidit a tenir tota va aparèixer al mateix temps que abasta un període més o menys 10.000 anys. Un temps molt curt, geològicament parlant. I cap gra nou des de llavors s’ha desenvolupat.

Els nostres textos antics ens diuen que van començar a prendre els éssers humans pels seus cònjuges. La Bíblia diu, i els déus van mirar a la dona i la va trobar agradable per a la vista i la va prendre com les seves esposes. Tenien els nens, molts nens. Però no tots els éssers humans van ser el resultat de mestissatge. El primer ésser humà va ser el resultat de la recerca científica que combina els primats amb els gens dels déus. Els primers éssers humans no eren un producte del mestissatge. Però petites porcions dels éssers humans són el resultat d’aquest encreuament i del seu tipus de sang poden donar suport a a aquests.

En la primera part d’aquest article, he descrit a vostè el que succeeix quan dues espècies que similar però genèticament diferents s’entrecreuen. Ells produeixen híbrids. L’exemple que vaig donar va ser sobre els cavalls, rucs i mules. Les mules són l’híbrid, el producte de la unió entre un cavall i un ruc. No obstant això, mules neixen estèrils perquè no existeix una relació genètica entre el cavall i el ruc.

Quan van ser creats els éssers humans, eren un producte de dues espècies genèticament similars però no relacionades.

La combinació de l’ADN dels primats i els déus es va produir ‘artificialment’ en un laboratori. Si els déus tenen la tecnologia per crear una nova espècie, que no tindria cap problema per superar el problema dels híbrids de ser estèril. Una mica de manipulació genètica i que ja no serà un problema.

Es van crear tres prototips d’éssers humans. Cadascuna d’elles successivament més avançada. Dos tipus de disseny i l’últim per casualitat.

L’home de Neanderthal se sospita de ser un humanoide primerenc creat pels déus. Cromanyó va ser sens dubte un producte de la seva intervenció. El següent tipus és a qui cridem prehumana i després tenim l’home modern. L’home modern va ser el resultat del mestissatge entre els déus i els prehumans. Aquest mestissatge en la seva major part ha creat problemes en la descendència resultant, a excepció d’una línia que va heretar, dels seus pares piadosos, el tipus de sang Rh negatiu.

Això és recolzat pel fet que aquests éssers humans no van heretar la proteïna que es troba en la sang que està directament vinculada a la del mico Rhesus. Ells no heretar perquè un dels seus pares no tenien la proteïna mico. Aquesta proteïna està present només per la combinació d’ADN dels primats amb l’ADN dels déus va crear el prototip humà original que va portar a la proteïna mico. Així que en conclusió, suggereixo que l’home és una creació d’una carrera altament tecnològica de l’ésser humà com a éssers que dels cels que van venir a la Terra.

Suggereixo que aquests éssers avançats estan encara entre nosaltres avui i segueixen sent molt actiu en els assumptes de l’home. Amb quina fi, només puc suggerir?

Proveïdors de sang globals van aconseguir infectar o matar a 90% dels hemofílics al món, proporcionant-los sang contaminada. Si hemofílic és la “Malaltia Real”, ai de generacions de nens, que no podia ser rei! En l’àmbit mundial, més de 120.000 homes, dones i nens … un veritable “holocaust genètic” … ara estan infectades amb el VIH món àmpliaa causa de les transfusions de sang contaminada Almenys 25.000 han mort.

En algunes àrees, el factor de sang Rh negatiu es coneix com “Royale Blood” o “Sang Real”. Durant segles, la reialesa europea s’ha infligit amb hemofília o “malaltia sangradora“. Pel que sembla, la reina Victòria era un “portador” d’Hemofília i la va donar a tots els seus fills que després es van casar i va infectar a les línies de sang de tron a Europa durant els anys 1800 i 1900.

Com a conseqüència directa, l’hemofília es va conèixer com la “Malaltia Real”. Per mantenir això en perspectiva, només al voltant del 5% de tota la “reialesa” té sang Rh negativa-Factor… que significa “menys de la població general. Això indicaria que la gran majoria dels” governants “i” monarques “són Rhesus factor negatiu. És això per casualitat? O per enginyeria genètica cridada “matrimonis arreglats”?

Per a tots els efectes pràctics, el grup cultural amb les majors taxes de sang Rh negatiu són els “berbers” del Marroc. En un meme anterior, vaig indicar que la concentració més gran de Rh factor negatiu va ser de l’Iraq. Sembla que els berbers en realitat poden haver originat fa milers d’anys, des de la frontera de Síria i l’Iraq.

Si la reialesa europea està sense disposat a matrimonis amb RhNegs, pot ser a causa que estan evitant la línia de sang “àrab”? No ens posem davant de nosaltres mateixos. Sembla que els factors Basc Rhneg provenen d’antics navegants Berber tan aviat com 8000 BC. Tal vegada, molts dels “pintures rupestres” pot atribuir-se a “estranys” de gran capacitat artística que van emigrar a la zona.

És el “hiper-creativitat”, un “símptoma” de sang Rh negatiu? Artistes? Animadors? Qui sap … Però si la reialesa europea es neguen a casar-se dins de la línia de sang Rh negatiu que significa una cosa … la gent RhNe són una “línia real de competir”.

Com desfer-se d’una vegada per sempre? Encara que els britànics els encantaria perquè vostè pensi que Victòria va ser la primera companyia del món… no confondre’s. Va ser la malaltia d’ell Habsburg. Era Victòria un Habsburg?

És curiós que el “matrimoni” pot ser una empresa “dinàstic”, però també pot ser una forma perversa de “guerra biològica” o “guerra genètica”.

De fet, la malaltia va ser molt més antiga.

El “pare de la cirurgia” va ser El Zarhawi o Albucasis, 1013-1106. Albucasis descriu una família on només els homes van morir a causa de la pèrdua de sang després de la més trivial de les lesions.

El seu nom complet era Abul Qasim Khalaf Ibn al-Abbas al-Zahravi. Va néixer i es crio en Zahra, El barri real de Còrdova (àrab Qurtuba), la capital de l’Espanya musulmana. Com sabem per la història, Zahra va competir en la grandesa i magnificencia amb Bagdad. Al-Zahravi serveix en la capacitat del metge de la cort del rei Al-Hakam II d’Espanya. Després d’una llarga i distingida carrera de medicina la seva mort va ser en 1013 CE

Com a inventor de molts instruments quirúrgics, Al-Zahravi és famós pel desenvolupament d’instruments per a l’exploració interna de l’orella, la inspecció interna de la uretra i per aplicar o eliminar els cossos estranys de la gola. Va introduir aquests nous procediments com la cauterització de les ferides, aixafant pedres dins de la bufeta, la vivisecció i dissecció.

Va aplicar procediment de cauterització a un màxim de 50 operacions diferents. A més, Al-Zahravi discuteix la preparació de medicaments i l’aplicació de tècniques tals com la sublimació i la decantació. Va receptar l’ús de diürètics, sudorífics, purgants, l’absorció de vi pur i banys calents. Al-Zahravi va ser el primer a fer la descripció detallada de l’hemofília i va anar el primer a utilitzar fil de seda per cosir les ferides.

Així, es comença a preguntar-se si el bon doctor estava tractant a una família “àrab” en l’Espanya musulmana per a la malaltia. Llavors vostè comença a preguntar-se on una suposada sang blava com Victòria li va aconseguir “lliure de la malaltia d’àrab? Va ser una malaltia de la Reialesa espanyola?

En altres paraules, era el matrimoni de les filles de Victòria una manera de matar o afeblir futurs “Habsburg no” reis…, ja que en la seva majoria homes solament contreuen la malaltia de les seves mares. Així i tot, l’hemofília es trobava lliure molt abans de Victòria.

Les filles de Victòria van passar la malaltia en les línies reals d’espanyol, alemany i rus i van amenaçar als trons de totes les principals potències europees. Sembla que Victòria és en realitat un descendent directe de Fernando de Castella, que va reprendre a ciutat de Castella en 1236, on el cirurgià Abdicassis havia aconsellat rei Hakam II sobre una família qui els seus fills van morir fàcilment.

Quin és la connexió entre l’hemofília, Rh negatiu, la SIDA i la Sang Real?

Com es pot veure la gran majoria de la gent Rh– provenir dels bascos de França i Espanya, i després Europa té el segon percentatge més alt. Podem suposar que el tipus de sang RH– s’origina fora d’Europa i s’ha estès a altres països que contenen patrimoni ascendència europea. Els al·lels recessius Rh– (+/-) representen aproximadament el 60% del poble basc i el 40% dels europeus, la qual cosa significa que un major percentatge de RH + persones a Europa estan portant a la genètica del factor RH– en el seu ADN.

[quote]Ningú ha tractat d’explicar d’on van venir les persones amb Rh negatiu. La majoria, familiaritzat amb els factors sanguinis, admeten que aquestes persones han de ser almenys una mutació si no descendents d’un ancestre diferent. Si som una mutació, la qual cosa va causar la mutació? Per què continuar amb les característiques exactes? Per què rebutjar tan violentament el factor Rh, si estigués en la seva pròpia ascendència? Qui era aquest avantpassat? Les dificultats en la determinació de l’etnologia se superen en gran manera per l’ús de dades de grup sanguini, ja que són una característica única de gens i no es veu afectat per l’entorn.[/quote]

Els bascos d’Espanya i França tenen el percentatge més gran de sang Rh negatiu. Al voltant del 30% tenen (rr) Rh negatiu i un 60% porten una (r) gen negatiu. La mitjana entre la majoria de la gent és només el 15% Rh negatiu, mentre que alguns grups tenen molt poc. Els jueus orientals d’Israel, també tenen un alt percentatge Rh negatiu, encara que la majoria de les altres persones orientals tenen només al voltant del 1% Rh negatiu. Els samaritanos i Negre Cochin Jueu també tenen un alt percentatge de sang Rh negatiu, encara que de nou la sang Rh negativa és poc comú entre la majoria de la gent negra.

El poble basc també és conegut per tenir la llengua més antiga d’Europa, i els orígens de la llengua basca són desconeguts. Les llengües dels països veïns d’Europa no mostren cap semblança amb la llengua basca, per la qual cosa aquest s’ha convertit en un veritable misteri per al lingüista.

Els pobles cèltics d’Irlanda i Gran Bretanya també tenen una alta incidència del factor RH negatiu i ha estat recentment demostrat que existeix un vincle genètic entre el basc i els celtes. Aquesta recerca demostra que els pobles cèltics van venir de les regions basques de França i Espanya i un grup han d’haver-hi migrada cap a les illes de Gran Bretanya.

Els gens vinculen celtes als bascos.

Els gal·leses i irlandesos cèltics s’han trobat per ser els genètics germans de sang dels bascos, els científics així ho han revelat.

Els patrons genètics de les tres carreres transmeses a través de la línia masculina són “molt similars”, van concloure els investigadors.

Estadísticament indistingibles”

Ell i els seus col·legues van examinar els cromosomes I, pansa de pares a fills, dels celtes i poblacions noruegues. Ells van semblar ser molt diferent.

[quote]Però també notem que hi ha alguna cosa molt cridaner de les poblacions cèltiques, i és que no hi ha una gran quantitat de variació genètica en el cromosoma I,[/quote] va dir.

Per tractar d’arribar on la població cèltica és originària, l’equip de la UCL, la Universitat d’Oxford i la Universitat de Califòrnia en Davis, també van veure als bascos.

[quote]En el cromosoma I les poblacions cèltiques resulten ser estadísticament indistingible dels bascos[/quote], va dir el professor Goldstein.

Per què la gent cridant negatius RH “sang blava”? Bé, de nou una cosa peculiar que succeeix entre una mare Rh– i un segon bebè RH +. Com vostè pot recordar una mare RH– acumula anticossos contra el bebè RH +, i això significa que la sagni bebès començarà a aglutinar. Abans que el tir RhoGam, bebès van néixer blau i necessitaven tenir transfusions de sang per sobreviure.

Sang blava és una expressió de la frase espanyola “blava sang”, indicant noble naixement o ascendència. Això es diu per derivar del fet que l’espanyol natiu tenia la pell més just, que mostra les venes més prominents, que les persones d’origen àrab. Després de l’ocupació àrab d’Espanya, es va produir el matrimoni mixt. El resultat sembla haver estat que l’aristocràcia, en particular certes famílies a Castella, que no es barregen amb els moros, va mostrar els gots sanguinis enlloc més blaus (en, per exemple, el dors de la mà) que la gent comuna.

Així que la frase de sang blava va arribar a referir-se a la sang que corria per les venes de les famílies més antigues i aristocràtiques. La frase va ser presa en anglès en la dècada de 1830. De moment Anthony Trollope va utilitzar en nens del duc en 1880, s’havia convertit en comú.