El FIATC Joventut rep aquest diumenge un Valencia Basket que ve de quedar eliminat a l’Eurocup

Després d’una setmana “negra”, acabant amb la seva ratxa d’imbatibilitat a l’ACB i quedant eliminats de competició europea, el Valencia busca a l’Olímpic de Badalona un triomf que el permeti recuperar el somriure.

El FIATC Joventut haurà de fer un partit complet per treure quelcom de positiu.  “Serà un partit dur perquè ens enfrontem a un rival sòlid i exigent. Si mentalment estem preparats per treballar durant 40 minuts podem arribar a guanyar”, apuntava Salva Maldonado en les hores prèvies.

Tornen Shurna, Trias i Vives

Serà un dia especial per a tres jugadors del club valencianista. Guillem Vives va formar-se al FIATC Joventut, essent una de les grans promeses, però el mateix any que va ser designat com a jugador revelació de la lliga va volar cap al Túria.

El veterà Jordi Trias, ara amb un rol residual, va vestir tres temporades la samarreta de la Penya.

Finalment, l’’aler estadounidenc va formar part de la plantilla verd-i-negra al 2013, on ja va demostrar el seu potencial. Ara, amb els taronja, és una peça clau en la segona unitat dels de Pedro Martínez. Una amenaça constant des del triple.

La banqueta de Valencia, amb passat a Badalona

Pedro Martínez fou tècnic de la Penya durant dos temporades, mentre que Carles Duran, la seva actual mà dreta, estigué quatre anys com a entrenador assistent.

 

Fitxa tècnica

Possibles quintets inicials

FIATC Joventut.- Mallet, Abalde, Vidal, Suton i Rakovic.

Valencia Basket.- Diot, Rafa Martínez, Stefansson, Hamilton i Dubljevic.

Pavelló: Olímpic de Badalona.