El FC Barcelona Lassa té un peu i mig a la Final Four de la Copa del Rey després de vèncer amb claredat a l’anada a Granollers

Només una sorpresa majúscula, gairebé un miracle, podria veure com el Barça queda eliminat de la Copa del Rey, on és el vigent campió i màxim dominador històric. La renda de set gols del partit d’anada (27-34) és un coixí suficient que, sumat al talent de la plantilla blaugrana, esdevé una diferència insuperable pel Granollers.

I això que Carles Viver, tècnic dels vallesans, va assegurar després del partit d’anada que aniran al Palau a donar-ho tot: “No podem abaixar els braços. Per l’afició, per la samarreta que defensem i perquè en l’esport tot és possible”. 

El Barça suma 82 partits seguits amb victòria a les competicions espanyoles, i els precedents li són molt favorables: tres victòries en tres partits aquesta temporada (Supercopa, Lliga i anada 1/4 de Copa).

Fitxa tècnica

FC Barcelona Lassa.- Saric, Víctor Tomás, Entrerrios, Sorhaindo, Ariño, Jicha, Lazarov –set inicial- Sarmiento, Gurbindo, Sigurdsson, Syprzak, Viran Morros, Jallouz.

Fraikin Granollers.- Almeida, Teixeira, Arnau García, Adrià Figueras, Ferran Solé, David Resina, Magalhaes –set inicial- Vicente Porras, Blanxart, Marc García, Adrià Pérez, Cañellas, Álex Márquez.

Pavelló: Palau Blaugrana