El conjunt de Pablo Laso va perdre fa unes setmanes a Fuenlabrada, rival d’avui als quarts de final de la Copa

El Real Madrid juga aquest divendres els quarts de final de la Copa amb l’objectiu de ficar-se a les semifinals, on s’enfrontarà al guanyador del Baskonia – Obradoiro. Els de Laso arriben en un bon moment de forma i com a vigents campions del títol. De fet, busquen el seu tercer consecutiu.

Però al davant tindran un Montakit Fuenlabrada que ja els va guanyar fa poc més de dues setmanes a la lliga. És cert que els blancs arribaven després d’un viatge llarg d’Eurolliga i guanyar al Fernando Martín costa, però Fuenlabrada arriba a la cita en un gran moment de forma i sense res a perdre.

Pel que fa a curiositats estadístiques, es mesuren dos dels millors equips en assistències (primer contra cinquè), el que contrasta amb la seva diferència en el rebot defensiu. El Reial Madrid és el que més captura (27) i el Montakit Fuenlabrada (19,2), el que menys.

Il·lusió i atenció

“El Fuenlabrada està jugant a un altíssim nivell. Mouen ràpid la pilota, troben bones opcions de tir… haurem d’estar molt concentrats si volem seguir endavant a la Copa”, va afirmar el tècnic madridista Pablo Laso a les hores prèvies.

“Nosaltres anem amb tota la motivació del món. Tindrem un rival duríssim, que voldrà la venjança perquè els vam guanyar a la lliga fa uns dies… però lluitarem fins el final, segur”, va confirmar l’entrenador del Fuenlabrada, Jota Cuspinera.

 

Les claus del Madrid

Les claus del Fuenlabrada

Fitxa tècnica

Possibles quintets inicials

Real Madrid.- Llull, KC Rivers, Maciulis, Reyes i Ayón.

Montakit Fuenlabrada.- Tabu, Popovic, Paunic, González i Wear.

Pavelló: Coliseum