Molts jugadors de l’ICL Manresa arriben tocats abans del partit contra l’Herbalife Gran Canaria, en el qual es preveu una gran entrada i un gran ambient al Nou Congost

Arriba un rival complicat al Nou Congost, i l’ICL Manresa vol aconseguir la vuitena victòria de la temporada. L’infermeria del Nou Congost, però, és plena de jugadors tocats, i cal veure amb quins jugadors podrà comptat Ibon Navarro pel partit contra l’Herbalife Gran Canaria. Els canaris, per la seva banda, arriben després d’acosneguir el triomf en el partit de l’Eurocup a Estrasburg.

L’ICL Manresa té molts dubtes per culpa de les lesions: Àlex Hernández, Dmitry Flis i Àlex Barrera tenen problemes al genoll; cal estar alerta amb l’esquena de Marius Grigonis, i Dejan Musli torna a tenir molèsties a l’esquena. Qui ho té pitjor és Barrera i Román Montañez, que encara arrossega la lesió a la costella.

L’Herbalife Gran Canaria ha recuperat Alen Omic després del partit d’Eurocup. L’equip d’Aíto García Reneses va endur-se la victòria a Estrasburg. Els grocs són cinquens a la classificació, amb onze victòries, per darrere de Laboral Kutxa i per davant del Montakit Fuenlabrada, amb deu. Es tracta d’un equip molt poderós físicament.

19.00h | ICL Manresa-Herbalife Gran Canaria