El FIATC Joventut s’enfronta aquest diumenge a un Unicaja que està en línia ascendent a la Lliga Endesa

Amb els Playoffs gairebé utòpics, els verd-i-negres volen acabar el curs sumant més victòries i donant la oportunitat perquè els joves i menys habituals segueixin progressant de cara al futur. 

No significa que la el FIATC Joventut vagi sense confiança al Carpena, però a nivell de pressupost i de joc, l’Unicaja és infinitament superior. A més, els de Plaza no tenen un bitllet clar per la post-temporada, així que no poden permetre’s el luxe de caure a casa.

Alberto Abalde ha destacat el fet de no mirar més enllà i anar partit a partit: “Si l’any passat no pensàvem ni en Copa ni en play-off, sinó en anar partit a partit, treballant cada setmana per a millorar com a equip, crec que aquest any ha de ser el mateix. Només hem de pensar en seguir millorant col·lectivament i arribar al final el millor possible”. 

A més, tot i la irregular temporada d’Unicaja, no es refia de l’equip malagueny: “No sé si aquest any estan millor o pitjor, però són l’Unicaja i allà és difícil guanyar. Crec que és un partit que podem competir, arribar amb opcions al final, i penso que podem fer un bon matx”.

 

Fitxa tècnica

Possibles quintets inicials

Unicaja Málaga.- Nelson, Edwin Jackson, Kuzminskas, Suárez i Cooley.

FIATC Joventut.- Mallet, Abalde, Ventura, Suton i Drame.

Pavelló: Martín Carpena