El conjunt blanc intentarà guanyar a la pista del Brose Baskets, on el FC Barcelona va caure fa unes setmanes

Sense temps per saborejar el triomf a la Copa, el Real Madrid busca aquest dijous una victòria que l’acosti als quarts de final de l’Eurolliga. Davant tindrà el Brose Baskets alemany, un equip molt potent quan juga com a local.

El Brose, líder destacat de la Bundesliga, es va classificar per al ‘Top 16’ sense fer soroll, tercer del seu grup per darrere de CSKA i Unicaja, però en aquesta segona fase de la competició s’ha confirmat com un rival molt perillós que està ficat de ple en la lluita pels quarts de final.

L’esquema tàctic d’Andrea Trinchieri prioritza notablement el joc col·lectiu i això provoca que l’anotació del Brose estigui molt repartida, amb sis jugadors al voltant dels deu punts de mitjana, tot i que el seu major actiu a la pintura és l’italià Nicolo Melli, que promet una interessant batalla sota els cèrcols davant Gustavo Ayón.

Igual que va aconseguir fa dues setmanes davant del Khimki, l’objectiu de Pablo Laso és que el seu equip mantingui el nivell a domicili perquè cinc dels seus sis pròxims partits d’Eurolliga seran lluny del Palacio.

 

Fitxa tècnica

Brose Baskets.-  Zisis, Wanamaker, Miller, Melli, Theis, Strelnieks, Harris, Staiger, Heckmann, Idbihi, Radosevic i Nikolic.

Real Madrid.- Llull, Carroll, Maciulis, Reyes, Ayón, Sergio Rodríguez, Rivers, Taylor, Thompkins, Nocioni, Lima, Hernangómez i Doncic.

Àrbitres: Christodoulou (Grècia), Radovic (Croàcia) i Vojinovic (Sèrbia).

Pavelló: Arena Nürnberger Versicherung.