(20.30h) A certificar el pas als quarts de final

0
FC Barcelona Lassa | Diari Catala
Lazarov és el jugador més en forma dels blaugrana | Foto: FCB

Si el FC Barcelona Lassa guanya aquest dissabte al Rhein-Neckar Lowen estarà matemàticament classificat pels quarts de la Champions

És un dels partits de més nivell que es poden veure a tota Europa. I el FC Barcelona Lassa té l’oportunitat de certificar el pas als quarts de final de la Champions League a casa, davant la seva afició.

Si els blaugrana són l’equip amb més capacitat ofensiva de la competició, al davant tindran un Rhein-Neckar Lowen que trava moltíssim els partits i que, per aquest motiu, és l’equip menys golejat. 

El precedent: una derrota

Els blaugrana no van poder guanyar en la visita al SAP Arena a finals de setembre, caient derrotats 22-21 en un duel trepidant que no es va decidir fins a l’últim minut.

Un equip amb presència espanyola

El Rhein-Neckar Lowen alemany és un dels favorits al títol. i entre la seva plantilla d’altíssim nivel estan dos jugadors internacionals amb la selecció nacional. D’una banda, Gedeón Guardiola, una amenaça constant pel seu llançament exterior; i Rafa Baena, un veterà pivot que se les coneix totes.

 

Fitxa tècnica

FC Barcelona Lassa.- Saric, Víctor Tomás, Sorhaindo, Entrerríos, Viran Morros, Jallouz, Sigurdsson, Lazarov, Sarmiento, Syprzak, Ariño, Ruesga, Gurbindo i Aleix Gómez.

Rhein-Neckar Lowen.- Appelgren, Gensheimer, Reinkind, Schmid, Groetzki, Baena, Ekdahl, Kneer, Sigurmannsson, Stanic,Steinhauser, Larsen, Pekeler), Guardiola i Petersson.

Pavelló: Palau Blaugrana