El Fraikin Granollers i el FC Barcelona Lassa s’enfronten aquest dimecres en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rey

Els blaugrana són favorits, sense cap mena de dubte, ja que porten 81 partits consecutius guanyats sumant totes les competicions espanyoles. Tot i que el tècnic dels vallesans, Carles Viver, posa l’eliminatòria en un 50%: “Si no comencem el partit pensant que podem guanyar, acabarem sent un ninot trencat”.

El Granollers ja té precedents d’aquesta temporada i al cap el partit de Supercopa jugat a Saragossa, on la victòria va ser blaugrana per un ajustat 26-23. També es recorda la final de Copa de la campanya passada, en què els de Pascual es van emportar el títol per un ajustat 27-26.

La victòria de diumenge passat davant el Magdeburg a la Copa EHF ha suposat una pujada d’adrenalina per als jugadors vallesans, que van protagonitzar un gran partit davant un conjunt alemany que fins aquest moment estava invicte en la competició europea.

El d’avui serà el primer duel entre barcelonistes i vallesans a quarts de final de la Copa del Rei amb el nou sistema de competició de F4.

 

Fitxa tècnica

Fraikin Granollers.- Bombóm Almeida, Marc García, Ferrer, Figueras, Solé, Resina, Zeba Pacheco, Guardia, Blanxart, Arnau García, Pérez, Cañellas i Márquez.

FC Barcelona Lassa.- Pérez de Vargas, Tomás, Entrerríos, Sorhandio, Gurbindo, Sigurdsson, Morros, Noddesbo, Sarmiento, Syprzak, Jicha, Jallouz, Lazarov.