El Fraikin Granollers rep aquest dimecres al Frigoríficos Morrazo amb l’objectiu de recuperar sensacions després de la Copa del Rey

Tots dos equips volen deixar enrere la seva eliminació a la Copa del Rey a les portes de la Final Four i, a més, tots dos busquen incrementar les seves opcions de participar en competicions europees la temporada que ve.

El conjunt dirigit per Carlos Viver necessita centrar-se en la lliga ja que després de caure a Benidorm fa dues setmanes ha vist com el NCG Banco Ademar Lleó se li ha acostat a la classificació. Els vallesans són tercers amb 28 punts, només 1 punt per sobre dels lleonesos.

Els gallecs han jugat 15 vegades a Granollers i únicament han pogut esgarrapar 2 empats i  1 victòria. El triomf visitant data de la campanya 1999/2000, quan el club de Pontevedra va vèncer per la mínima (20-21). Els gallecs ocupen la sisena posició amb 24 punts i no es volen despenjar dels llocs que donen accés a Europa. En l’enfrontament de la primera volta, els punts es van quedar a Cangas (26-21).

 

Fitxa tècnica

Fraikin Granollers.- Marc Guàrdia, Garcia, Figueras, Solé, Cañellas i Resina –set inicial–; Porras, Blanxart, Flores, Ferrer, Álex Márquez.

Frigoríficos Morrazo.- Salazar, Rubén Soliño, Pousada, Casares, Pablo Castro, Adrián Rosales, Simes, Anxo Dopazo, Eijo, Krook, Muratovic, Cerqueira i Paulo Dacosta.