Tot i que pugui semblar mentida, el partit d’aquesta nit al Palacio serà el primer que juguin Madrid i Baskonia en tota la història de l’Eurolliga

Intens, important i inèdit. El matx que enfronta aquesta nit a Real Madrid i Laboral Kutxa al Palacio de los Deportes té tots els ingredients per ser un espectacle de primer nivell. En primer lloc perquè posarà a prova dos equips en línea ascendent; també perquè el que guanyi podria fer un pas de gegant per estar als quarts de final, i finalment perquè mai s’havien vist les cares en un partit d’Eurolliga

Tots dos equips arriben a la cita amb el mateix balanç: 3 victòries i 2 derrotes. El Madrid, amb menys dubtes que fa un mes i els rols ben distribuïts; el Baskonia, amb la moral pels núvols després d’haver guanyat a CSKA i Barça consecutivament. No li tenen por a res.

Duel de bases

Amb Maciulis dubte fins a última hora, Sergio Rodríguez i Sergio Llull lideraran novament al Madrid. En aquest Top 16 tenen una mitjana, entre tots dos, de 25 punts i 11 assistències. Unes xifres semblants a les de la parella de bases del Baskonia. I és que Darius Adams i Mike James acumulen combinats números de 22 punts i 6 assistències per matx.

Bourousis, l’amenaça blanca

El pívot grec, que la temporada passada jugava al Madrid, és la gran amenaça del Baskonia. La pedra angular del Laboral Kutxa, la referència a l’atac i l’home clau en defensa. Intimidació i punts, aporta a tot arreu i cada minut. Aturar-lo serà el gran objectiu dels de Pablo Laso. En el partit de lliga, que va guanyar el conjunt vasc, Bourousis va ser un malson constant.

 

20.45h | Real Madrid – Laboral Kutxa Baskonia

Quintets inicials

Real Madrid.- Sergio Rodríguez, Sergio Llull, KC Rivers, Felipe Reyes i Gustavo Ayón.

Laboral Kutxa Baskonia.- Mike James, Fabian Causeur, Adam Hanga, Kim Tillie i Ioannis Bourousis.

Pavelló: Palacio de los Deportes.