El FC Barcelona Lassa i el Real Madrid es veuen les cares per tercera vegada aquesta temporada en un partit trascendental pel futur a l’Eurolliga

Tots dos equips necessiten guanyar aquesta nit per no veure compromès el seu futur en la màxima competició europea. Serà el tercer clàssic de la temporada i en els dos anteriors, tots dos disputats a la pista madridista, es va imposar l’equip blaugrana.

En els dos enfrontaments esmentats no va poder participar Rudy Fernández pel Real Madrid i tampoc ho va fer Carlos Arroyo pel Barça Lassa. Serà, doncs, un xoc amb noves alternatives tàctiques i amb la pressió afegida de la transcendència en el resultat. Tot fa indicar que serà un partit tens, dur, sense concessions i sense grans avantatges al llarg del partit, excepte sorpresa majúscula, que es decidirà en els últims instants.

El Palau, que estarà ple a vessar, intentarà ser el de les grans ocasions per ajudar als blaugrana.  La victòria en aquest nou clàssic tindrà conseqüències europees. El vencedor donarà un altre important pas per a la classificació per als Playoffs i el perdedor, encara que no definitivament, veurà aquest assoliment més distant i complicat.

Així va anar el partit d’anada amb la gran cistella de Doellman

 

Fitxa tècnica

Possibles quintets inicials

FC Barcelona Lassa.- Tomas Satoransky, Brad Oleson, Stratos Perperoglou, Justin Doellman i Ante Tomic.

Real Madrid.- Sergio Llull, KC Rivers, Jonas Maciulis, Felipe Reyes i Gustavo Ayón.

Àrbitres: Robert Lottermoser, Eddie Viator i Matej Boltauzer.

Pavelló: Palau Blaugrana