El FC Barcelona Lassa està obligat a guanyar avui al Palau Blaugrana per poder mantenir el liderat de la lliga

Després de la derrota el passat diumenge contra el Valencia Basket, el FC Barcelona Lassa està obligat a guanyar avui (20:30h) al Palau Blaugrana per poder mantenir el liderat de la fase regular de la lliga. L’Herbalife Gran Canaria no li posarà les coses fàcils ja que arriba després d’una ajustada victòria contra el penúltim classificat, el Movistar Estudiantes.

El FC Barcelona Lassa haurà de fer front a la pressió que significa mantenir el liderat de la lliga i, per aquesta batalla, podria reaparèixer Juan Carlos Navarro després de la seva absència a València per unes molèsties musculars. Qui segur que no jugarà serà Joe Dorsey que continua amb problemes al turmell.

L’Herbalife Gran Canaria arriba amb només una victòria en onze visites al Palau Blaugrana, un bagatge força negatiu per al conjunt canari. Tot i així, enguany destaca la presència de dos alers formats al FC Barcelona Lassa, com són Xavi Rabaseda i Oriol Pauli.

Guanyar per respirar (Dominion Bilbao Basket – ICL Manresa 20:00h)

L’ICL Manresa arriba a Bilbao amb una situació una mica complicada on una victòria seria aire fresc per començar a deixar de pensar en la permanència. Tot i així, l’equip manresà no ho tindrà gens fàcil ja que l’històric de partits entre els dos equips no és gens favorable per al conjunt català.

L’ICL Manresa arriba a aquest partit amb tres derrotes en les tres últimes jornades però amb la bona notícia de tenir tots els jugadors disponibles excepte l’escolta Alex Barrera que segueix lesionat.

Per la seva banda, el Dominion Bilbao Basket també es veu en l’obligació de guanyar per tornar a optar als llocs de la classificació que donen accés a la fase final de la lliga. Els bascos només tindran la baixa de Dejan Todorovic.