20D – Mas parla de “moment decisiu”

0

El president en funcions admet que seguirà amb detall la configuració del Congrès

 

EP / El president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, ha cridat aquest diumenge a la participació a les eleccions generals i ha demanat als ciutadans votar “en plena consciència del moment decisiu en què està Catalunya”.

“Les hores són molt decisives i els moments molt transcendents. Espero que tothom voti en plena consciència, tenint en compte la transcendència del moment com a societat i com a país”, ha exposat en declaracions als periodistes després de votar a l’Escola Infant Jesús de Barcelona.

Mas, que ha fet una cua d’uns 10 minuts per votar, ha afirmat que és “norma de la casa” a Catalunya que la jornada transcorri amb civisme, i ha esperat que es repeteixin les altes xifres de participació que es van registrar en les catalanes del 27 de setembre.

Preguntat per la possible fragmentació del Congrés després dels comicis, Mas ha argumentat que encara és d’hora per pronunciar-se perquè no es coneix la configuració de la cambra baixa, però ha conclòs: “Haurem d’estar atents a això i implicats”.