Contradiccions al cas Benzema

0
Compicacions al cas Benzema
Benzema, durant un partit ammb la selecció francesa.
Compicacions al cas Benzema
Benzema, durant un partit ammb la selecció francesa.

Mentre que des de França s’assegura que s’ha declarat culpable pel xantatge a Valbuena, el seu advocat ho desmenteix

Més llenya al foc al cas Benzema. Mentre que des de França s’assegura que el jugador ha admès que ha participat en el xantatge al seu company de selecció Mathieu Valbuena, l’advocat del davanter, Sylvain Cormier, ha desmentit aquestes informacions. El lletrat va comentar ahir que el seu representat havia anat a la Justícia francesa per col·laborar.

El jugador del Reial Madrid podria ser acusat d’encobriment, ja que l’extorsió a Valbuena per tal de no difondre el vídeo de contingut sexual en el qual apareix el jugador de l’Olimpique de Lió va ser portat a terme per persones del cercle d’amistats del germà de Benzema. El davanter estava al cas i en ser preguntat pel seu company de selecció sobre el tema, el madridista va recomanar-li pagar els 150.000 euros. El cas Benzema porta cua.

A més a més, la Justícia francesa podria retirar-li el passaport a Benzema, extrem que si succeeix complicaria el futur professional més proper del francès. I és que sense passaport, els problemes a l’internacional francès se li multiplicarien, ja que el pròxim 13 de novembre França tanca l’espai Schengen durant un mes per la conferència mundial del clima, que tindrà lloc a París del 30 de novembre a l’11 de desembre. Durant aquest temps, caldrà presentar el passaport tant per entrar com per sortir del país, així que si Benzema es queda sense aquesta documentació hauria de sortir de França abans de la data comentada per complir amb els compromisos amb el Reial Madrid. El que no podria fer es jugar amb la seva selecció en la propera parada internacional, sempre que el combinat nacional francès jugui al seu país; sí que podria fer-ho si França o el seu club, el Reial Madrid, juguessin fora de les fronteres d’aquest país.

Problemes si és citat a declarar

Si Benzema es queda sense passaport i surt de França abans de la data límit en què queda anul·lat el DNI per viatjar però és citat a declarar al seu país durant aquest temps, podrà entrar a França, però no sortir. El Reial Madrid pateix pel seu jugador, ja que la seva implicació i possible retirada del passaport complicaria, i molt, tant al davanter com al seu club, que va just de davanters. Sort que els de Benítez ja han jugat a París aquesta temporada. A més a més, Benzema es troba actualment lesionat i l’entrenador blanc pot prescindir d’ell. Però el problema del cas Benzema és molt greu.