El conjunt de Carles Viver derrota al conjunt danès, que havia jugat a la Champions en les dues últimes edicions

El Fraikin Granollers es va exhibir a Dinamarca davant l’Aalborg Handball i va aconseguir la seva primera victòria a la fase de grups de la Copa EHF. Els de Carles Viver van poder rescabalar-se de la derrota contra el Dinamo de Bucarest la setmana passada, dolorosa sobretot perquè van deixar escapar un avantatge de deu gols.

L’Aalborg tenia la baixa del noruec Sander Sagosen, elegit el millor central del recent Europeu de Polònia (i a qui se li augura un grandíssim futur als seus 20 anys), i els vallesans ho van aprofitar per endur-se el triomf.

El Granollers va fer un gran partit, amb una defensa molt sòlida, amb el porter César Ameida en estat de gràcia i sabent atacar en tot moment. Valadão i Ferran Solé, a la primera meitat, i Porras i Márquez a la segona, van ser els màxims estilets d’un atac granollerí que mai va cedir davant l’empenta dels danesos després de la represa.

 

Fitxa tècnica

Aalborg Handball.- Palicka (Westphal), Slundt (3), Larsen, Hald Jensen, Antonsen (2), Engelbrecht (3, 2p), Jensen (6) –equip inicial–; Tvedten (1), Jörgensen (5), Berggren (4) i Bang (1).

Fraikin BM Granollers.- Almeida (Sastre), Blanxart, Ferrer (2), Figueras (3), Resina (4, 1p), Valadao (7), Márquez (4) –equip inicial–; Teixeira, Porras (4), Marc García (1), Arnau García, Adrià Pérez, Ferran Solé (5, 1p), Marc Cañellas (1) i Pacheco.

Àrbitres: Arthur Brunner i Morad Salah (Suïssa).

Marcador: 1-3, 2-8, 4-10, 5-11, 9-14, 11-15 (descans); 13-16, 16-18, 17-22, 22-23, 22-27 i 25-31 (final).