El Sónar anuncia els primers caps de cartell

0

El 23 Festival Sónar que se celebrarà del 16 al 18 de juny de l’any vinent ha anunciat als primers artistes confirmats

El 23 Festival Sónar ha revelat aquest dijous la presència de New Order, Antony and the Johnsons i John Grant com els primers artistes confirmats del cartell de l’esdeveniment, que es farà des del 16 al 18 de juny, ha anunciat l’organització en un comunicat.

Entre les més de 150 actuacions que se celebraran al Sónar 2016 destaquen dues estrenes europees: el nou xou de tall polític d’Anohni -pseudònim del cantant i compositor d’Antony and the Johnsons– i l’actuació de John Luther Adams sobre el canvi climàtic al costat de l’OBC a l’Auditori.

Després de la seva actuació a l’esdeveniment fa tres anys, els històrics del pop electrònic New Order tornaran al festival amb el seu nou àlbum ‘Music Complete’, mentre que el compositor John Grant portarà a l’esdeveniment les seves peces pop amb vocació sintètica.

El festival també acollirà el xou audiovisual de Fatboy Slim, basat en els seus hits de groove i electrofunk, com una altra de les grans apostes de l’esdeveniment, que en la seva edició de dia proposarà una gran festa de ritmes globals amb el dj novaiorquès Kenny Dope.

El segell de house parisenc Ed Banger arribarà a l’esdeveniment representat per Busy P., Para One i Boston Bun, mentre que també actuarà el xilè Matias Aguayo, The Black Madonna, Acid Arab, Congo Natty, Kode, Skepta, King Mides Sound i Fennesz.

Paral·lelament, tindrà lloc el Sónar+D, el congrés internacional de cultura digital i tecnologies creatives de Sónar, dins del recinte de Sónar de Dia amb noms clau del panorama nacional i internacional que estan donant forma al futur del disseny, la música, l’audiovisual o la interactivitat.