Marta Xargay, Laia Palau i Anna Cruz estaran a la F4 que tindrà lloc del 15 al 17 d’abril (amb seu encara per determinar, probablement a finals de març)

Malauradament no estarà l‘Uni Girona a la propera Final Four de l’Eurolliga femenina, ja que va caure eliminat en la fase de grups, però sí hi haurà 3 jugadores catalanes.

UMMC Ekaterinburg vs ZVVZ USK Praga: aquesta serà la primera semifinal, el que suposa una reedició de la final del 2015. O el que és el mateix, les espanyoles Alba Torrens i Sancho Lyttle, amb l’equip rus, davant les catalanes Laia Palau i Marta Xargay, que juguen al conjunt txec.

Nadezdah vs Fenerbahce: la segona semifinal enfrontarà al conjunt d’Anna Cruz contra el totpoderós Fenerbahçe turc de Quigley i Coleman, que va eliminar al Wisla Crackòvia polac de l’espanyola Cristina Ouviña. En el conjunt rus també està l’espanyol Roberto Íñiguez, entrenador que l’any passat va guanyar la Lliga Femenina amb l’Uni Girona abans d’emigrar a Rússia.

És a dir que podrien haver-hi fins a tres catalanes a la gran final de l’Eurolliga femenina. Tant debò puguin classificar-se i seguir fent història. El bàsquet català, al alça.