30 minuts de joc a Mirror’s Edge Catalyst

  0

  Mirror’s Edge Catalyst presenta la seva missió inicial amb un clip de mitja hora que mostra els primers conflictes de la trama

  Queda gairebé un mes per l’arribada de Mirror’s Edge Catalyst a Xbox One, PlayStation 4 i PC. Es tracta de la segona part d’un videojoc que va despertar força expectació, arribant fins als 2,5 milions de còpies venudes, una xifra molt bona tractant-se d’una nova marca.

  Gràcies al clip que encapçala la notícia podem conèixer els primers detalls en profunditat del videojoc que s’estrenarà el 26 de maig, un títol que conservarà l’esperit del seu antecessor però que oferirà també una experiència més transversal i oberta. Mirror’s Edge Catalyst abandona la linealitat i presenta tota una ciutat oberta de la qual nosaltres serem els reis dels seus teulats.

  View post on imgur.com

  Sembla que Faith, la protagonista, no comença amb bon peu la seva sortida de la presó i no tarda a ficar-se en problemes. Mirror’s Edge Catalyst oferirà una beta tancada el 22 d’abril que durarà 5 dies; si ets dels que s’hi van inscriure, comprova el teu correu.

  Ara per ara, resulta difícil no ser optimista amb una proposta diferent, plena d’adrenalina i amb un disseny artístic diferenciat. Oferirem més detalls sobre el joc d’Electronic Arts un cop provada la versió de prova que estarà disponible aquesta setmana.

  Font: Polygon