El Tesla Model 3 és la nova berlina de la marca eléctrica

A Tesla volen seguir creixent, saben que el futur de la mobilitat passa per l’electrificació i ells en això són pioners i referents. De moment compten amb dos models, el Tesla Model S i el Model X, però busquen una mica més, alguna cosa que sigui més assequible i que pugui abastar a més públic. En efecte, busquen un rival per al BMW Serie 3, l’Audi A4 o el Mercedes Clase C, busquen una berlina d’aquesta grandària però amb l’avantatge de ser completament elèctrica. I el millor és que ja està a punt de sortir del forn; el Tesla Model 3 es presenta el dia 31 de març.

De moment la marca ens envia el teaser a través del seu compte oficial de Twitter on també s’informa de la data de presentació del model. En la imatge s’aprecia clarament la silueta del proper Tesla Model 3 i, com es veu, es mostra més petit que els altres dos models de la marca elèctrica.

Sabem que tindrà un preu de partida a Estats Units d’uns 35.000 dòlars (poc més de 30.000 euros al canvi), la qual cosa suposa un preu tremendament competitiu respecte les berlines alemanyes abans esmentades. Sens dubte Tesla vol derrocar murs i vol mostrar al món que l’electrificació és el futur immediat de l’automòbil.

Encara es desconeixen en absolut les prestacions del model i l’autonomia del mateix, però estem segurs que igualarà o superarà els 440 km aproximadament d’autonomia del Model S. Amb una bona xifra, sens dubte farà tremolar a més d’un i provocarà un sisme definitiu per posar en dubte l’ús del combustible.