El comandament de Xbox One carregat en 60 segons

  0

  El CES 2016 de Las Vegas, la fira més important per la indústria de l’electrònica de consum, ens apropa a la realitat somiada de tenir comandament de Xbox One carregat en 60 segons

  L’empresa Performance Designed Products (PDP) treballa amb una nova tecnologia que facilitarà la vida dels usuaris de Xbox One. Segons afirma Jake Strouckel, responsable de comunicació a PDP, podrem disposar del comandament de Xbox One carregat en 60 segons gràcies al dispositiu que ja han provat a la seva oficina.

  No es tracta d’una bateria. El dispositiu de PDP és un accessori relativament petit que s’incorpora al comandament de la consola i que, després de dipositar-lo durant un minut a la base d’alimentació, aconsegueix el 100% de la capacitat d’emmagatzematge d’energia. Carregat al màxim, ofereix més d’una desena d’hores de joc. Strouckel descriu el seu Super Charger així:

  L’habilitat exclusiva del Super Charger és la de recarregar el comandament de Xbox One en segons, fet que redueix les interrupcions durant les sessions de joc.

  Des de PDP asseguren que les reserves de la seva nova tecnologia es podran realitzar aquest mateix any sota uns preus que rondaran els 90 €. Per ara, només es tracta d’una tecnologia accessible pels usuaris que disposin d’un comandament de Xbox One. Tot i això, PDP està intentant traslladar-la al poc durador Dualshock de PlayStation 4.

  El comandament de la consola de Sony disposa d’una bateria de 1,000 mAh que, combinada amb un LED que no es pot desactivar, només li proporciona una autonomia -amb repòs- de 12 hores. El seu antecessor, el Dualshock 3, l’últim comandament de PlayStation 3, incorpora una bateria de liti de 1,800 mAh, un 80% més potent que la del comandament de PlayStation 4 i amb l’avantatge de no haver d’alimentar cap sistema d’il·luminació.

  Si els de Microsoft es fan amb una tecnologia capaç d’obtenir el comandament de Xbox One carregat en 60 segons, un dispositiu disponible també per a ordinadors, es trobaran amb una posició d’absolut avantatge dins aquest tipus de mercat.