Gears of War 4 accelera la seva estrena

  0

  Microsoft acaba de confirmar una molt bona noticia pels usuaris de Xbox One, Gears of War accelera la seva estrena i sortirà aquesta tardor

  Anunciat oficialment el passat E3, la fira mundial més important de l’oci interactiu, el nou Gears of War havia estat fixat per l’últim trimestre de 2016. Però fa poques hores, a través d’un directe protagonitzat pels membres de Microsoft, es confirma que Gears of War 4 accelera la seva estrena i passa d’estrenar-se durant l’últim trimestre de 2016, a arribar als usuaris una mica abans, passat estiu.

  Tot i la bona notícia que Gears of War 4 accelera la seva estrena, els més impacients el podran tastar una mica abans. Parlem del milió d’usuaris que han adquirit Gears of War Ultimate Edition, el recopilatori per Xbox One dels tres títols principals de Xbox 360 i Gears of War Judgment, una col·lecció que permetrà accedir a la versió beta prevista per les vacances d’estiu.

  Un nou retrobament

  A través del directe utilitzat per anunciar que Gears of War 4 accelera la seva estrena, els membres de Microsoft han puntualitzat també que gairebé la meitat dels compradors de Gears of War Ultimate Edition (el 45%) són nouvinguts a la franquícia. És un aspecte positiu per la quarta entrega numerada de Gears of Warun títol que suposa un nou inici amb protagonistes desconeguts.

  Gears of War és una de les marques insígnia de Microsoft. Va suposar un títol diferenciador per la seva consola de la passada generació, Xbox 360, i la intenció dels de Redmond és recuperar la marca per reduir les distàncies amb una PlayStation 4 que agafa embranzida. Cal recordar que les vendes de PS4 durant el nadal han suposat un autèntic èxit per Sony. Però no tot són males notícies per Xbox One, una consola que domina altres àmbits del món del videojoc com, per exemple, el dels comandaments.