Constantin Galca vol esportivitat | Diari Català
Constantin Galca vol esportivitat | FOTO: RCD Espanyol

Constantin Galca fa una crida a la calma i l’esportivitat a la roda de premsa prèvia al partit de tornada de la Copa del Rey

El tècnic blanc-i-blau no vol que es repeteixin els enfrontaments del partit d’anada i demana que els jugadors i els aficionats “es centrin en el partit i res més. A l’anada hi ha hagut tensió i espero que no passi al nostre camp. Sempre els dic als jugadors que és un partit i res més; no cal entrar en altres coses. Que la nostra afició doni suport a l’equip, no s’ha d’anar a més”.

Sobre el partit, Constantin Galca ha assegurat que es treballarà i es lluitarà, tot i el resultat advers. “Hem de fer un bon partit i a través del joc, guanyar-lo. Ja sabem que és molt complicat, però ho intentarem. Cal anar mentalitzats per fer un bon partit. No serà fàcil, tot i que, com a mínim, lluitarem”, ha assegurat. Constantin Galca ha afegit que el partit de demà és “important. Sé que tothom pensa en la Lliga, però cal fer un bon partit”.

Constantin Galca ha insistit en millorar el rendiment ofensiu de l’equip. “Hem demillorar el joc en atac. Decidim molt, recuperem la pilota, però la perdem ràpid. Hem de tractar-la millor”, ha comentat. “L’altre dia la concentració no va ser la mateixa, si la baixem, perdem moltes coses, no tenim tant ordre i les jugades en atac no són iguals”, ha afegit.