360 graus i Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde

0

Un vídeo de 360 graus per gaudir del bonic Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde

Molts l’esteu desitjant veure ja, esteu ansiosos per conèixer com són les seves línies i poder escoltar el bram del seu motor d’origen Ferrari, però sembla que no acaba d’arribar. Doncs bé, mentrestant i com a aperitiu, us deixem aquest vídeo de 360 graus on podeu veure al bonic Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde donant-ho tot en un circuit.

Sí, haureu vist moltes fotos o vídeos normals de la berlina italiana, però segurament aquest sigui el primer que veieu amb la càmera de 360 graus. En ell podeu apreciar com empeny el seu motor V6 de 2.9 litres biturbo d’origen Ferrari que genera uns espectaculars 500 CV de potència i 600 Nm de parell màxim. A més, i per perfeccionar la perfecció, l’Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde opta per una caixa de canvis manual que farà les delícies de qualsevol petrolhead ja que fer ballar l’eix posterior serà com un joc de nens.

L’espectacular Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde assegura un disseny molt bonic, un motor que et deixa sense alè i una tracció posterior molt divertida. Però el Giulia no és tot potencia ja que també arribarà amb motors més racionals per competir amb els BMW Serie 3, Audi A4, Mercedes Clase C i altres berlines del mateix segment. En qualsevol cas, la producció hauria haver començat ja, però de moment seguim sense notícies d’ella, així que suposem que la cosa anirà per a llarg.

I per acabar us deixem amb un altre vídeo. En aquest podeu apreciar el mateix recorregut però des de l’interior de l’Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde, on es pot veure perfectament el recorregut de la palanca de canvis manual.