‘Les 4 estacions de Victòria’ balla aquest diumenge a Granollers

0

El projecte està dirigit pel coreògraf Jean Philippe Dury

L’espectacle de dansa ‘Les 4 estacions de Victòria’ de la companyia Elephant in the Black Box’ arriba aquest diumenge al Teatre Auditori de Granollers.

La capital del Vallès Oriental obrirà les seves portes a la companyia liderada pel coreògraf Jean Philippe Dury, nom de referència a la dansa després de la seva època com a ballarí en l’Òpera de París, el Ballet de Montecarlo i la Companyia Nacional de Dansa.

Ara, després de la seva presentació el passat any i la gira realitzada per Nova York, Houston, Seül o Bangkok, JeanPhilippe Dury posa en escena ‘Les quatre estacions de Victòria’ en el Teatre Auditori de Granollers; el ball en estat pur.

L’argument a escena reflecteix les diferents etapes de la vida de Victòria, inspirada en el text de Bogeria d’Evan Lovewood, un viatge al record i a l’amor perdut i recuperat.

Des d’una finestra observem vetllades imatges de la seva vida, mentre que una paret de miralls ens retorna el reflex del passat. Un viatge al record i a l’amor perdut i recuperat.