Els seus fans decideixen amb vots les seves pròximes actuacions

La vida és com un somni, però de vegades hi ha coses en ella que són molt reals. Això li està succeint al cantautor jove Enric Verdaguer que veu el desig de ser cantant s’està complint ara al seu vintè aniversari.

És de veu pausada i amb un perfil clarament musical. Al cap de 16 anys ja va guanyar un concurs radiofònic. Després la productora ‘Global Music’ li va fitxar i més tard Sony també es va interessar per ell. Aquest artista és considerat com una gran promesa en el futur panorama musical. I és que els fets ho demostren: el seu videoclip de YouTube, “Freaky“, supera ja les 70.000 visites i els seus fans a les xarxes socials no paren d’augmentar.

Amb influències del grup ‘Munford and Sons’, no utilitza les cançons com un instrument de lluita sinó com un mètode cap als seus fans per adquirir la tranquil·litat i la pau desitjada. Un noi sense problemes ni dilemes i amb una passió clara: la música.

Cuida als seus fans? I tant, perquè actuarà on ells vulguin. En col·laboració amb la plataforma ‘Cooncert’, hi ha vuit ciutats que opten a mostrar el seu material en un bon concert (Girona, Figueres, Tarragona, Reus, Mataró, Manresa, Terrassa i L’Hospitalet del Llobregat). Només aquelles que arribin al 100% dels vots requerits, tindran data per gaudir de “Moonstruck”, el nou disc d’Enric Verdaguer, en directe.