L’artista va actuar al Sutton Club sense samarreta

Sutton, una de les discoteques populars a Barcelona va viure un concert impagable aquest divendres. Molta exhibició corporal, acompanyada amb tocs de hip-hop sexy de carrer. La sala plena de fans va donar la benvinguda a la ciutat comtal a l’exparella de Rihanna, el cantant Chris Brown.

L’artista va cantar Hip Hop i Rythm & Blues lleuger i melòdic, com per exemple, “Take you down”, per intentar enamorar a totes les noies de la sala. De vegades recordava a una barreja entre el jove ros Justin Bieber amb el raper Kanye West, expliquen algunes fans que van assistir a l’acte. El concert va començar a les dues de la matinada i l’artista anava de negre amb gorra blanca i samarreta amb el conill conegut de Playboy. Però la roba, va durar poc.

Les fans van embojir quan es va treure la samarreta i es va poder observar el seu espectacular físic ple de tatuatges. El cantant va repassar els seus millors èxits com With you“, “Who this“, o “Grass ain‘t greener en els seus més de 10 anys de carrera musical i vuit àlbums a la seva esquena.