(83-77) Els triples salven al FC Barcelona Lassa

0
triples | Diari Catala
Els triples d'Arroyo van ser determinants | FOTO: Cristina Martín

Els blaugrana van patir moltíssim per derrotar un Unicaja que arribava en un mal estat de forma

Va començar millor Unicaja, oferint un joc intens en defensa i efectiu en atac. Amb la marxa de Hendrix, Cooley va decidir donar un pas al capdavant a la pintura, fent un descosit a Samuels i Tomic, encara a un nivell baix. Amb un 5-14 saltaven les primeres alarmes al Palau, però Satoransky i Vezenkov reduïen diferències al final del primer quart (21-24).

Poc va canviar el guió en el segon periode. Els blaugrana, apàtics en el tir i erràtics en la circulació, veien com Suárez i Kuzminskas feien mal de fora endins. Al descans, 42-49 i amb una sonora pitada del Palau cap als jugadors i Pascual.

Però amb el pas pels vestuaris va haver-hi un canvi d’actitud. Més intensitat i, sobretot, més encert en atac (fins a quatre triples gairebé consecutius, amb Arroyo ‘on fire’). Els blaugrana s’anaven a l’últim quart per davant al marcador (65-64).

I l’últim periode va ser relativament senzill pel FC Barcelona Lassa, que va veure com Unicaja es derrumbava física i anímicament, escapant-se poc a poc al marcador.

Fitxa tècnica

FC Barcelona Lassa.- Doellman (9), Ribas (11), Navarro (12), Satoransky (9), Vezenkov (13), Eriksson (-), Diagné (-), Samuels (-), Oleson (-), Arroyo (15), Perperoglou (6) i Tomic (6).

Unicaja.- Jackson (11), Díaz (5), Thomas (3), Díez (4), Suárez (6), Nedovic (5), Vázquez (10), Kuzminskas (12), Nelson (4) i Cooley (17).

Parcials: 21-24, 21-25, 23-15 i 18-13.

Àrbitres: Pizarro, Araña i Munar.

Pavelló: Palau Blaugrana (4.029 espectadors).