5 Pel·lícules pel Dia de la Mare

0

Films per veure en aquest dia tan especial

Quan ets mares li dónes una volta més a les pel·lícules que parlen o tenen present la maternitat. Situacions que abans no entenies, prenen una dimensió diferent i no pots deixar de pensar si et trobessis en aquesta situació que faries. Ara us proposem un seguit de pel·lícules que no us deixaran indiferent, comèdies d’humor, drames o de fantasia però totes amb un punt en comú, les mares.

1. Mira qui parla (1989)

Comencem amb una comedia, aquest original film amb John Travolta i Kirsteen Allen es una divertida visió del que es la maternitat i sobretot la concepció.

2. L’oli de la vida (1992)

Perquè uns pares mai es rendeixen per salvar la vida del seu fill. Una pel·lícula de superació i lluita. Un dels millors drames concebuts per Hollywood, amb Susan Sarandon i Nick Nolte.

3. Todo sobre mi madre (1999)

Escrita i dirigida per Pedro Almodovar va ser un gran èxit als cinemes. Un drama a l’estil Almodovar sobre mares, no pot faltar.

4. Monster in Law (2005)

Jennifer Lopez i Jane Fonda protagonitzen aquesta divertida comèdia on la rivalitat entre la mare del nuvi i la nora, donarà lloc a escenes d’allò més còmiques.

5. Quedat al meu costat (1998)

Hi ha moltes maneres de ser mare, en aquesta pel·lícula amb Susan Sarandon i Julia Roberts, trobes que l’amor d’una mare pels seus fills és més fort que qualsevol cosa a la vida.