El director Ventura Pons comença el rodatge de ‘Oh, quina Joia!’

0
ANDREA RESMINI | Diari Catala
Foto: ANDREA RESMINI

El film comptarà amb Teresa Gimpera i Ricard Farré com a protagonistes

El director i guionista de cinema català Ventura Pons ha començat a rodar el 19 d’abril la seva nova pel·lícula ‘Oh, quina Joia!‘, que tindrà els actors Teresa Gimpera i Ricard Farré com a protagonistes, i “repartiment internacional de luxe”.

La pel·lícula, la número 28 de la seva filmografia, està rodada en català, en anglès i hispà, i significa la tornada de Ventura Pons a la comèdia, “el gènere més estimat pel públic”, ha informat aquest divendres la productora en un comunicat.

   “Després d’haver passejat en els meus anteriors treballs el meu interès narratiu entorn dels temes més transcendents, més dramàtics, he sentit novament la crida de la comèdia”, explica el director.

Pons ha fet una simbiosi amb un tipus d’humor basat en aquests éssers –els personatges de la pel·lícula: “Diferents, pròxims i llunyans, fràgils, en el fons, en la lluita quotidiana en uns mons tan diferents”.

Feta entre Valls (Tarragona), Barcelona, Bellaterra, Sant Pol de Mar (Barcelona) i Los Angeles (Estats Units), el film està “ple de Shakespeare i de molt bona música”, i s’acabarà de rodar el juny del 2016.

El repartiment està format per Josep Maria Pou, Pedro Ruiz, Montserrat Carulla, Joan Pera, Amparo Moreno, Alex Casanovas, Rosa Vila, la cubana Marieta Sánchez, la britànica Minnie Marx, i els nord-americans Eric L. Goode i Francis Mc Gill.

Font: EP