Expopell/TWITTER | Diari Català
Foto: Expopell/TWITTER

El showroom de la marroquineria tindrà 2.000 metres quadrats d’espai en aquest 2016

El Showroom Expopell, dedicat a la marroquineria i complements, es trasllada en la seva novena edició al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, on disposarà d’un espai de més de 2.000 metres quadrats d’exposició i tindrà una trentena d’expositors.

Segons ha informat el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB),organitzador del saló, en un comunicat, el ‘showroom’ tindrà representació de marques conegudes.

El ‘showroom’, que comença aquest diumenge i durarà fins a dimarts que ve, reunirà fabricants, comerç minorista i agents comercials, amb l’objectiu de dinamitzar els contactes professionals i reactivar les vendes del sector.

“Aquesta edició representa un salt qualitatiu per a Expopell a causa del creixement del sector comercial que s’està vivint els últims anys i amb la nova ubicació es confirma la tendència positiva en la demanda“, ha expressat el president del COACB, Enric Enrech.

En l’edició del mes de novembre passat, l’exposició va comptar amb 700 visitants, un 40% més que en la seva edició anterior, i un 76% dels expositors van confirmar aconseguir nous clients.