Antoni Comín, ha declarat des de Tortosa que 6 tenen estat crític

Un total de 23 de les 63 persones implicades a l’accident d’autocar d’aquest diumenge a Freginals (Tarragona) estan hospitalitzades en 10 centres de Catalunya, i algunes estan greus o fins i tot en estat crític.

El conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comín, ha declarat des de Tortosa que 6 tenen estat crític, tot i que ha advertit que aquestes xifres poden canviar en qualsevol moment des que ha donat a conèixer aquest balanç, cap a les 19.30.

Es tracta de dos pacients en la Unitat de Medicina Intensiva de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; 1 en l’Uci del Joan XXIII de Tarragona, i tres a la ciutat de Barcelona: al Sant Pau, a la Vall d’Hebron i al de Bellvitge, respectivament.

La resta de ferits tenen diversa consideració, tot i que alguns estan greus.

Els 23 hospitalitzats estan en el citat hospital de Tortosa (5), el d’Amposta (5), Vinaròs (3), el de Tarragona (3), el de Reus (2) i els altres cinc estan a Barcelona.

Els cinc de la capital catalana estan repartits en Vall d’Hebron, Bellvitge, Sant Pau, Clínic i Barnamútua –els dos que estan al Clínic i Barnamútua els han desplaçat per raons personals de proximitat; els altres tres, per la seva gravetat–.