El TSJC absol Escarp d’una presumpta irregularitat urbanística a Barcelona

0
Assumpta Ecarp
Diputada del PSC al Parlament, Assumpta Escarp| Foto: Europa Press

Escarp ha estat jutjada per un presumpte delicte contra l’ordenació del territori i urbanisme en el trasllat del parc de bombers el 2009

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha absolt l’extinent d’alcalde de Barcelona i diputada del PSC al Parlament, Assumpta Escarp, jutjada per un presumpte delicte contra l’ordenació del territori i urbanisme en el trasllat d’un parc de bombers a la ciutat el 2009.

Segons ha informat el TSJC aquest dimarts en un comunicat, també han estat absolts per delictes relatius a l’ordenació del territori els tres tècnics municipals Rosa Turu, María Rosa Valldosera i Antoni Massanes.

Escarp va declarar el 20 de juny i va ser jutjada per aquest tribunal com a aforada després de ser actualment diputada, i es va asseure al banc dels acusats al costat dels tres tècnics municipals.

L’Audiència de Barcelona la va enviar a judici per presumptes irregularitats en el trasllat d’un parc de bombers del carrer Provença al Parc Miró el 2009. Havien estat denunciades per un veí que al·legava que el terra on s’edificaria era urbà, per la qual cosa la llicència d’obres havia d’estar subjecta a l’aprovació prèvia d’un pla especial.