El conjunt d’Ibón Navarro suma una nova derrota i s’acosta a les posicions de descens per culpa d’una nefasta segona volta

El MoraBanc Andorra continua el seu camí cap al Playoff, portant la victòria de Manresa, la seva onzena de la temporada, que li permet ser desè, empatat amb UCAM Múrcia i Iberostar Tenerife.

L’ICL Manresa manava al final del primer quart, però el segon període els andorrans van treballar fort per canviar l’avantatge de costat, i mantenir-la així fins al final del partit. La bona notícia extra per als pirinencs, el retorn de David Navarro després lesió. Els manresans perden el seu setè partit consecutiu i ja estan a una sola victòria d’avantatge sobre el descens.

 

Fitxa tècnica

iCL Manresa.- Foster (13), Simon (12), Grigonis (3), Flis (7), Musli (16) -cinc inicial- Otverchenko (-), García (5), Costa (-), Sandul (-), Hernández (5), Montañez (-) i Mabior (-).

Morabanc Andorra.- Sada (10), Gomes (5), Stojanovski (12), Bogdanovic (15), Clark (5) -cinc inicial-, Shermadini (6), Schreiner (8), Jones (9), Holt (-), Navarro (4) i Pino (-).

Parcials: 16-11, 11-27, 19-16 i 15-20.