Els nous canvis del PP

0
Celia Villalobos
Celia Villalobos ja no tindrà continuïtat a l'òrgan de govern de la cambra| Europapress

Rajoy deixa Celia Villalobos fora de la Mesa del Congrés després de 12 anys a la zona presidencial

El president del Govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, ha decidit proposar les diputades del PP Rosa Romero i Alicia Sánchez Camacho per acompanyar Ana Pastor en la nova Mesa del Congrés, de manera que ha descartat la continuïtat de Celia Villalobos, que feia 12 anys que era a l’òrgan de govern de la cambra.

Villalobos, segons van confirmar a Europa Press fonts del PP, s’integrarà ara en la direcció del grup popular del Congrés, que tornarà a encapçalar Rafael Hernando.

 

Catalá assumeix el Ministeri de Foment 

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica aquest dimarts un Reial decret pel qual el ministre de Justícia en funcions, Rafael Catalá, assumeix el despatx ordinari dels assumptes del Ministeri de Foment, després de la renúncia de la seva titular, Ana Pastor.

Pastor ha estat designada pel president del Govern espanyol en funcions i líder del PP, Mariano Rajoy, candidata a presidir el Congrés dels Diputats en virtut d’un acord amb Ciutadans, però la votació no es produirà fins a aquest dimarts al matí.

Gràcies a l’acord de PP amb Ciutadans, Pastor es convertirà previsiblement en presidenta de la cambra, malgrat que haurà d’enfrontar-se amb el socialista Patxi López, el portaveu d’En Comú Podem, Xavier Domènech i el portaveu de CDC .