684 nens no passaran gana aquest Nadal a Sabadell

0
Recapte aliments
Foto: XarxaNet

Ajuntament i l’associació Rebost Solidari s’han unit en una campanya solidària d’aquest Nadal

 

L’Ajuntament de Sabadell i l’associació el Rebost Solidari han posat en marxa un dispositiu que garantirà l’alimentació de 684 nens i nenes durant les vacances de Nadal.

Es distribuiran lots d’aliments entre els nens, que són atesos pels serveis socials municipals, i es complementaran amb els que reben les seves famílies, segons ha informat el consistori en un comunicat.

El regidor d’Acció Social, Gabriel Fernández, ha assegurat que desitjaria que aquest dispositiu no calgués i que s’està treballant per impulsar “diverses línies que generin espais d’autogestió i afavoreixin l’augment de poder de les famílies”.

Els lots consten de productes secs i de llarga durada com pasta, llaunes de tonyina i oli, així com aliments frescos, procedents del Banc dels Aliments, el Gran Recapte, fons de la Unió Europea, de donacions d’empreses i d’entitats i del propi Ajuntament.

La campanya arribarà a un 31% més d’usuaris que la d’estiu –es van donar lots a 522 nens– i el repartiment el faran tres entitats que integren el Rebost Solidari: Creu Roja, associació Bona Llavor Diaconia i l’Església de Crist.