El FIATC Joventut cau al Martín Carpena per culpa d’una nefasta segona meitat que ha condemnat als de Maldonado. Els Playoffs, més lluny

La Penya va brodar el bàsquet a la primera meitat, però es va anar desinflant progressivament en la segona fins a una derrota que l’allunya encara més dels Playoffs, un somni que havia tornat a Badalona després d’una bona dinàmica després de la Copa.

Després d’un inici amb anades i tornades, els verd-i-negres, conduïts per un bon Mallet, obrien una petita escletxa al segon quart a base de triples (23-28, min. 14). No eren capaç els locals de trobar el ritme de joc. No obstant, després del descans, la versatilitat de Nedovic i el domini de Cooley van capgirar el marcador.

L’Unicaja va sumar la quarta victòria consecutiva, el que confirma la seva recuperació després d’un inici de curs més que irregular. Kuzminskas, amb 13 punts, va ser el millor dels andalusos.

 

Fitxa tècnica

Unicaja.- Jackson (6), Okouo (-), Díaz (-), Hayes (2), Thomas (12), Díez (2), Suárez (9), Nedovic (8), Vázquez (4), Kuzminskas (13), Nelson (3) i Cooley (11).

FIATC Joventut.- Mallet (14), Sàbat (3), Vidal (2), Llovet (12), Miralles (2), Suton (-), Ventura (2), Abalde (9), Drame (6), Paul (8) i Rakovic (1).

Parcials: 19-16, 17-24, 18-10 i 16-9.

Àrbitres:  Jiménez Trujillo, Carlos Peruga i Anna Cardús.