El FC Barcelona Lassa cau a Moscou en, possiblement, el pitjor partit de la temporada. Els de Xavi Pascual, desapareguts 

Congelats. Apagats. Sense ànima. Sense orgull. Sense caràcter. Per moments, oblidant la samarreta que defensen. El FC Barcelona Lassa va caure a Moscou en un partit per oblidar. Segurament el pitjor partit de la temporada.

L’única dada positiva: els blaugrana salven l’average (ja que van guanyar 87-70 a la primera volta al Palau). I dic l’única perquè la imatge va ser lamentable. Potser a la segona meitat van ser capaços de no perdre encara més… però en cap moment va donar la sensació de poder haver-hi una remuntada.

La primera meitat resumeix com va anar el partit. Un Khimki jugant a plaer. Al contraatac, en estàtic, des de l’exterior, a la pintura… i el Barça no les veia venir. Pèrdues infantils, tirs completament sols fallats… i sense idees a l’atac. En defensa, un equip tou, com si estigués a pretemporada. 

I el calendari que ve serà dur… el CSKA i el Madrid visitaran el Palau. Un amb l’objectiu de consolidar el liderat. L’altre, l’etern rival, amb necessitats (una mica més de marge d’error que el Barça).

 

Fitxa tècnica

Khimki.- Rice (5), Shved (16), Honeycutt (11), Monia (8), Augustine (13) –cinc inicial–, Dragic (7), Koponen (2), Vyaltsev (-) i Paul Davis (13).

FC Barcelona Lassa.- Satoransky (6), Navarro (6), Perperoglou (7), Doellman (14), Tomic (5) –cinc inicial–, Dorsey (2), Ribas (7), Vezenkov (-), Samuels (9), Oleson (-) i Arroyo (5).

Parcials: 24-14, 24-15, 13-14, 14-18.

Àrbitres: Christodoulou, Radovic i Balak.