El FC Barcelona Lassa va derrotar l’Olympiacós al Palau Blaugrana, recuperant el “basket average” a l’equip grec per seguir amb les opcions intactes d’accedir als quarts de final

Un inici de quart fulgurant del conjunt grec (3-10) va fer saltar les alarmes al Palau, però poc a poc el Barça es va treure el pes de sobre i va començar a exhibir un joc que assenyala el camí a seguir d’aquí a final de temporada.

Després del descans, tot va quedar sentenciat. El Barça va sortir atropellant, increïblement fi des de la línia de tres punts, i amb Perperoglou i Satoransky com martells pilons. L’Olympiacós no se sentia còmode. Fins i tot va punxar Spanoulis.

Amb diferències que van arribar als +25 punts el Barça estava còmode i es va prendre el partit com una revàlida, com una ocasió de retrobar-se i prendre el duel com a punt d’inflexió.

Joey Dorsey, bentornat

12 punts, 8 rebots, 3 robatoris, 3 assistències i 2 taps, per a una valoració de 20 punts, Dorsey es va endur l’ovació prèvia del Palau, respectuosa i afectuosa, i una altra molt més calorosa quan va ser substituït la primera vegada per Pascual.

 

Fitxa tècnica

FC Barcelona Lassa.- Satoransky (14), Navarro (13), Oleson (5), Doellman (-), Tomic (3), Dorsey (12), Ribas (6), Samuels (11), Arroyo (2) i Perperoglou (16).

Olympiacós.- Spanoulis (11), Mantzaris (-), Strawberry (3), Printezis (12), Milutinov (2), Johnson-Odom (3), Hunter (5), Papapetrou (4), Agravanis (9), Hackett (16), Papanikolaou (1) i Athinaiou (-).

Parcials: 19-19, 26-12, 26-16, 11-19.

Àrbitres: Lamonica, Ryzhky i Koljensic.

Pavelló: Palau Blaugrana (6.200 espectadors)