Enguany, el Clàssics Montseny-Guilleries ha reunit a més de 700 vehicles

Més de 700 vehicles, entre cotxes i motos, es van reunir ahir diumenge a Arbúcies en la 8a Trobada de Clàssics Montseny-Guilleries en diferents espais habilitats per a l’ocasió on els visitants van poder gaudir de grans joies que eren, són i seran part de la història de l’automòbil.

Cert és que l’any anterior es van superar els 900 vehicles, però també és cert que l’edat dels cotxes era més àmplia i podien ser més joves. Enguany, l’organització va limitar la participació a vehicles matriculats fins al 1986, el que significa que tots havien de tenir 30 o més anys. Tot i aquesta restricció per edat, la quantitat de vehicles ha estat un autèntic èxit, a més de poder veure algunes unitats que, perfectament, podrien estar exposades en qualsevol museu. Sens dubte, per aquest any l’organització ha volgut premiar, per sobre de tot, la qualitat d’allò més antic i difícil de veure.

L’afluència de visitants també ha estat un gran èxit i Arbúcies es va convertir ahir en un autèntic riu de gent que gaudia dels vehicles clàssics. A més a més, el temps acompanyava i el Sol va ser radiant durant tot el matí, afavorint una temperatura completament primaveral.

Les unitats més vistes i repetides eren, sobretot, alguns models de Seat com el ja mític 600, el 127, 124, 850, etc. Però també abundaven una bona quantitat de Renault, ja fos el 8 o el R5. La marca francesa també estava representada per algunes unitats de l’Alpine, el qual, per cert, tornarà a néixer a final d’any com a model de producció. A partir d’aquí, també es podien veure gras vehicles americans, un bon grapat de Mini, Citroën 2CV, Volkswagen Golf de primera generació, Escarabats, Porsche 911, MG, entre d’altres joies que, sens dubte, han situat el llistó força alt.