900 180 361, telèfon habilitat pel grup Volkswagen

0
900 180 361, telèfon habilitat pel grup Volkswagen
900 180 361, telèfon habilitat pel grup Volkswagen
Volkswagen

El grup Volkswagen posa en marxa aquest telèfon gratuït

El grup automobilístic Volkswagen habilita aquest dissabte un número de telèfon gratuït (900 180 361) per informar els clients afectats a Espanya pel cas del software que manipulava les emissions del motor dièsel EA 189 EU 5.

Segons ha informat l’empresa alemanya en un comunicat, a través d’aquest número de telèfon s’oferirà informació dels vehicles de les marques Volkswagen, Seat, Audi, Skoda i Volkswagen Vehicles Comercials.

La companyia ha destacat que el número de telèfon està disponible des d’aquest dissabte a les 9.00 hores. Així mateix, l’empresa posarà en marxa un pla de comunicació mitjançant el qual contactarà de manera individual amb els clients dels models afectats, amb la finalitat d’informar-los de la situació i dels passos que es realitzaran pròximament.

La corporació ha assenyalat que està fent “tot el que està a les seves mans” per solucionar el problema del software “amb la màxima celeritat possible” i ha explicat que es farà càrrec dels costos de les mesures que s’hagin de prendre amb els models afectats.

Col·lapsat el número d’atenció

El número de telèfon gratuït que ha habilitat el grup Volkswagen per informar els clients afectats a Espanya per la manipulació de les emissions del motor dièsel EA 189 EU 5 s’ha col·lapsat.

La línia telefònica, que ha començat a prestar servei aquest dissabte a les 9.00 hores, ha presentat una sobrecàrrega a la xarxa i ha estat col·lapsada després de dues hores des de la seva posada en marxa previsiblement per l’allau de trucades de ciutadans.

Una via més per obtenir informació

La marca Volkswagen ha posat en marxa aquest dissabte una altra eina en línia on els clients podran comprovar si el seu cotxe està afectat pel cas del software que manipulava les emissions del motor dièsel EA 189 EU 5.

Aquesta eina en línia, que només és per cotxes de la marca Volkswagen, ja està disponible a la seva pàgina web, tot i que al principi no havia d’habilitar-se fins la setmana vinent.

A través d’aquesta eina, els usuaris poden comprovar de manera “immediata” si el seu cotxe està afectat pel cas de les emissions; per fer-ho, hauran d’introduir el nombre de bastidor. Aquesta nova via arriba just després del col·lapse telefònic del número habilitat aquets matí.

Si creieu que sou els propietaris d’un dels models afectats, no dubteu en utilitzar qualsevol d’aquests dos camins per tal de resoldre el vostre dubte.